Koekjes bakken met Luther en Bach

 In Kerkliedwiki, Slider, Webwinkel

Verzorg je een mooi Bachconcert? Of organiseer je een viering rond Lutherliederen? Maak het dan compleet met een toepasselijk koekje bij de koffie of thee. De Stichting Kerkmuziek Netwerk importeerde deze originele koekjesstekers uit Duitsland. Je kunt ze nu kopen via de webwinkel.

 


Luther- en Bachkoekjes bakken

De kunststof stekers zijn een uitstekend hulpmiddel om je eigen koekjes te bakken. Maak een deeg voor koekjes, rol het uit, en steek met deze vormpjes de profielen uit. In het doosje zit het basisrecept en een korte biografie. Maar je kunt natuurlijk je eigen fantasie toevoegen. Wat dacht je van zo’n mooi Bachkoekje met nootjes?

2016-06-10 Koekje BachHou je zelf niet zo van bakken? Dan heb je hiermee natuurlijk wel een zeer origineel cadeautje voor een Bach- of Luther-fan.


Steun de Kerkliedwiki met je aankoop

Het project Kerkliedwiki.nl is een gratis informatiebron over kerkliederen. Dat moet zo blijven, maar er zijn natuurlijk wel kosten voor o.a. de webhosting. Door je aankoop van deze koekjesstekers, draag je bij aan de bestrijding van de kosten.

Bestellen

De stekers kosten € 10,- per stuk, inclusief verzendkosten.

Bestel ze heel eenvoudig via de webwinkel. Afrekenen via iDeal en je krijgt ze binnen een paar werkdagen in huis.

2016-06-10 Koekjes LutherKoekjessteker Luther2016-06-10 14.54.03

2016-06-11 10.55.29

Recommended Posts

Leave a Comment

0