Wil je ons werk financieel steunen?

Stichting Kerkmuziek Netwerk heeft geen winstoogmerk. Al het werk wordt verzet door vrijwilligers. De noodzakelijke kosten van beheer (administratie en webbeheer) worden betaald uit schenkingen en uit de opbrengst van de verkoop van producten en diensten. Voor sommige projecten wordt aanvullende financiering gezocht bij fondsen of sponsors. Financiële ondersteuning door donaties is dus van harte welkom.

Je kunt ons steunen op verschillende manieren:

  • Steun ons door een aankoop te doen van een artikel in onze webwinkel.
  • Het is mogelijk om eenvoudig een bedrag te doneren via iDeal. Gebruik daarvoor de knop hiernaast en kies het gewenste bedrag (€ 10, 25, 35, 50, 70 of 100).
  • Wil je zelf een (ander) bedrag doneren, dat kan. Maak het bedrag naar keuze over op rekening NL 68 RABO 0386856753 t.n.v. Stichting Kerkmuziek Netwerk, Leusden. Vermeld erbij: ‘donatie’.

Alvast bedankt!

Stichting Kerkmuziek Netwerk heeft een ANBI-status en is ook aangemerkt als Culturele ANBI. Dat betekent dat je giften aan de stichting fiscaal voor 125% aftrekbaar kunnen zijn.

Dank!

Activiteiten van de Stichting Kerkmuziek Netwerk worden onder andere financieel gesteund door :

       ‘FamiliefondsDenBoonKruidenier’.

Geven

Wil je ons helpen met een financiële bijdrage, dan zijn we daar erg blij mee. Je kunt eenvoudig via je eigen bank betalen en zelf het bedrag bepalen. Klik op de knop of scan de QR-code.

Uiteraard houden we je graag op de hoogte van onze projecten. Je kunt je daarvoor abonneren op onze nieuwsbrief.

0