Kerkmuziekdagen voor de jeugd 2014

 In Blognieuws, Educatie

Houd je van zingen? Ben je tussen de 7 en de 21 jaar oud of jong? Kom dan naar de KERKMUZIEKDAGEN VOOR DE JEUGD (KMDJ) 2014, om samen met leeftijdsgenoten een dag of vier allerlei mooie muziek te zingen, afgewisseld met spelactiviteiten.

KERKMUZIEKDAGEN VOOR DE JEUGD is een jaarlijks terugkerende kamp voor kinderen en jongeren van 7 tot en met circa 21 jaar. Ze komen bij elkaar op een mooie locatie en zijn dan enkele dagen bezig om onder enthousiaste en deskundige leiding te zingen en te spelen. Het programma bestaat uit een stuk of vier koorrepetities per dag met tussendoor recreatieve activiteiten. Bij de in te studeren muziek gaat het om gezongen kerkmuziek uit allerlei tijdperken en in allerlei stijlen. Het thema is ‘Veni Creator Spiritus’.

KMDJ 2014 vindt plaats in de het Veldwerkcentrum in Hei- en Boeicop. De ontvangst is woensdagmiddag 28 mei en op zondag 1 juni wordt het geheel afgesloten door eerst mee te werken aan een kerkdienst en vervolgens een afsluitend concert te geven voor ouders en andere belangstellenden. De artistieke leiding is in handen van Willeke Smits en Annemarie de Heer. Informatie en deelname: jeugd@kerkzang.nl.
Voor informatie en een impressie van vorig jaar: www.kerkzang.nl en op Facebook (KMDJ)

Recommended Posts

Leave a Comment

0
App muziektheorie